Side:Syk kjærlihet.djvu/82

Fra Wikikilden
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne siden er korrekturlest


en doktor da! Di kan gott faa noe aa smøre paa det saare, ikke sant?

Og det andre — ja, er det virkeli saa stykt det da? — det er nok mei som til syvende og sist er den lastefulle da, for jei skjønner ikke det. Jei synes alting maatte være stykt og fælt naar man ikke var gla i hverandre — det har jo jei følt som ikke brydde mei om den fyren, og som hvergang det almindelie var skedd fløj ut a sengen og vasket mei me sæpe fra top til taa, og skiftet rent tøj paa mei, og rene lakner paa sengen min, sell om det var mitt paa natten — altid! Men saa synes jei ossaa at ingen ting i verden er sykt naar man er gla i hverandre.

Waldemar har gjort to gange me mei saan som Di skrev om; men tænk det falt mei ikke inn at det var stykt — jei bare fik saa forfærdeli vont i hode saa jei vil ikke mer. Men synes Di den tingen i og for sei er styg da?

Naa vil jei skrive noe til Dem som Di kansje kommer til aa synes er rart, men det faar ikke hjælpe: Di sier at Di elsker mei. Jei tror Di inbiller Dem det sell, fordet kansje aldri noen har snakket saa rent ut om alting til Dem som jei har gjort. Men Di kan sætte Dem sell paa prøve —: Hvis Di synes at den tingen ville være styg naar det gjalt mei, saa elsker Di mei iallefall ikke — dette behøver Di ikke aa svare mei paa.

Aa jo, gjerne det forresten.

Saa! —